Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Başkan Çerçioğlu”İktidar olacağız”

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

CHP’nin İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı konuşmada bir sonraki genel seçimlerde iktidar olacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı konuşmada yerel seçimlerde elde edilen başarıya dikkat çekti.

Başkan Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları ve devam eden projeleri de sıraladı.

Çerçioğlu, konuşmasının devamında bir sonraki genel seçimlerde çok çalışacaklarını belirterek iktidar olacaklarını ifade etti.

Özlem Çerçioğlu konuşmasında şunları kaydetti: “5 yıl boyunca belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, kadınlarımızla, gençlerimizle çok çalıştık. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce özellikle de belediyelere yönelik tasarruf tedbirleri başlığı altında belediyelerin kreş bile açamaması gerçekten çok üzücü. Bu tasarruf tedbirleri gerekli mi ülkemizde? Gerekli. Ama kreş için geçerli olmamalı. Buradan iktidar partisine tekrar seslenmek istiyorum. Eğitimden tasarruf olmaz. CHP'li belediyeler olarak tasarruf tedbirlerinin arkasına sığınmayacağız. Tüm gücümüzle hizmet vermeye devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte, bir kez daha söz veriyoruz. Çok çalışacağız, çok çalışacağız. 3 yıl sonra CHP iktidar olacak."

"13 MİLYAR LİRA YATIRIM YAPTIK"

Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden ve 17 ilçede gerçekleştirdiği yatırımlardan bahseden Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak şimdiye kadar 13 milyar 221 milyon lira tutarında yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.