Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Aydın’da 2 günde 29 aranan şahıs yakalandı

ASAYİŞ

AYDIN (İHA) – AYDIN’DA JANDARMA EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA 2 GÜNDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN TOPLAM 29 ŞÜPHELİ YAKALANDI.

Aydın’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında 2 günde çeşitli suçlardan aranan toplam 29 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri ve İlçe Jandarma Komutanları tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda 0-5 yıl arası hapis cezası ile aranmakta olan 9 şahıs, 5-10 yıl arası hapis cezası ile aranmakta olan 6 şahıs, 10-20 yıl arası hapis cezası ile aranmakta olan 4 şahıs, 20 yıl üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs, 9 şüpheli şahıs ise ifadeye yönelik olarak yakalandı. Yakalanan 29 şahıs arasında ruhsatsız silah bulundurma suçundan 2 şahıs, göçmen kaçakçılığı suçundan 2 şahıs, hırsızlık suçundan 3 şahıs, uyuşturucu suçundan 5 şahıs, yağma suçundan 1 şahıs, kasten öldürme suçundan 1 şahıs, dolandırıcılık suçundan 1 şahıs, diğer suçlardan 14 şahıs bulunuyor. Aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların artarak devam edeceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.